Партньори

Отворени сме към дългосрочни партньорски отношения със сайтове, обвързани с туризма в България и по света. Моля, свържете се с нас за информация относно възможностите за сътрудничество.
За контакти: +359 899 90 69 50 / bgvakancia@gmail.com.

Форум за туризъм

В Pohod.eu ще намерите туристическа карта и снимки от цяла България. Ще можете също да споделите впечатления от последното си пътуване в туристическия форум.
Българският сайт за планинско колоездене

Новини, събития, видео, снимки, маршрути, пътеписи, съвети, форум и още много полезна информация за планинското колоездене в България и по света.
ComboRides.com

Можеш да направиш регистрация за "COMBORIDES" използвайки своята електронна поща, а алтернативно можеш и да използваш своя Facebook или Google+ профил. Влезни в мрежата за споделено пътуване и ще имаш достъп до пълния списък с оферти на други, които търсят или предлагат превоз.
Инфо Туризъм

Инфотуризъм.нет е електронно издание за туристически новини, анализи и дестинации, насочено към професионалистите от бранша и широк кръг потребители със специални интереси към пътуванията в България и по света. Инфотуризъм публикува информация от собствени автори и от авторитетни източници. Ежедневно се селектира и най-интересното от туристическите новини, публикувани от български и чуждестранни медии.
Ranica.eu

Сайтът ranica.eu е с една от най-богатите бази данни за туризъм в България. В сайта може да разгледате снимки и информация за много туристически обекти от най-различни места от България. Планирайте следващото си пътешествие.
| условия за ползване | добави хотел | контакти | партньори | Поверителност |
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах